02Mai2024

S'inicien tasques de neteja al barranc de la Font Vella

Comencen les tasques de neteja i desbrossament al Barranc de la Font Vella per tal de facilitar les visites de l’arquitecte Joaquim Solé Mir contractat per a la redacció del projecte bàsic i executiu, així com per a la direcció de les futures obres del sender natural i d'interpretació patrimonial a les Adoberies. El projecte preveu implantar un sender natural d’1,5 km resseguint el transcurs del barranc de la Font-vella de Tremp per convertir-se així en un pulmó verd de la ciutat. L'acció permetrà ampliar els espais verds del municipi i posar en valor elements patrimonials existents com el pont romànic de Sant Jaume o les antigues adoberies.

La inversió total d'aquestes obres estan pressupostades en 325.000€, es tracta de l'actuació més important de les 9 que es podran implementar al territori gràcies als ajuts del FEDER.  El 50% d’aquest contracte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2010. Amb l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació. Es preveu que el document final es presenti a principis del 2019 i que les obres es comencin al 2020.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.