09Juny2023

16à Edició de la Jornada Invesjove

Quatre centres de secundària de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà i de la Vall d'Aran han participat aquest 23 de març, en la setzena edició de la Jornada Invesjove, un esdeveniment dedicat a la investigació i recerca en l'educació secundària a l'Alt Pirineu i Aran. Els instituts que han assistit a la jornada són l’Ins Aran , Ins Hug Roger III, l'Ins La Pobla de Segur i l’ins Tremp i ha comptat amb la participació de 120 alumnes.

 La directora de l’IDAPA, Eva Fiter, i el vicepresident segon del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Martí Cardona, també han estat presents durant la jornada per a representar les seves institucions.

La finalitat d'Invesjove és fomentar l'intercanvi d'experiències entre els diferents centres de l’Alt Pirineu i Aran, així com proporcionar als alumnes pautes i estratègies per a l'elaboració i redacció d'un treball d'investigació.

Organitzada pel Servei Educatius dels Pallars del Departament d’Educació de la Generalitat, la Jornada a Tremp també ha comptat amb la col·laboració de l'Ins Tremp, del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i Jussà i l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran.

El programa de la jornada ha inclòs la presentació del llibre XV edició INVESJOVE, a càrrec de la directora de l’IDAPA, Eva Fiter, seguida d'una conferència  "Geoparc, un museu a l'aire lliure", a càrrec de Xavier Mir Pellicer, geòleg i coordinador científic de Geoparc Orígens als Pirineus Catalans. A continuació, 24 alumnes han presentat els seus treballs de recerca en cinc blocs.

La setzena edició de la Jornada Invesjove ha estat una oportunitat per als alumnes i els docents dels centres participants per a intercanviar coneixements i idees i promoure la recerca i la innovació a l'educació secundària al territori de l’Alt Pirineu i Aran.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.