30Març2023

El President del Consell lliura el premi Respon.cat al territori socialment responsable

Els Premis de la Responsabilitat Social de Catalunya que promou l’entitat Respon.cat, han reconegut la tasca de cinc empreses, un territori i una persona, totes elles compromeses amb la responsabilitat social i les bones pràctiques en el desenvolupament econòmic.

Les firmes Noel Alimentària i Concentrol guanyen els Premis Respon.cat 2022 a la trajectòria del compromís en responsabilitat social empresarial. També s’han reconegut les bones pràctiques basades en la consciència social i mediambiental de les empreses Veritas, Damm i Amat Immobiliaris.

També ha rebut un reconeixement a la seva trajectòria la presidenta d’Abacus Cooperativa, Maravillas Rojo, pel seu esforç en transformar el model d’empresa i contribuir així a construir una societat més igualitària, inclusiva i justa. Finalment també ha estat reconeguda la ciutat de Mataró com a “Territori socialment responsable”. El Pallars Jussà va obtenir aquest guardó en l’edició passada, motiu pel qual el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, ha estat l’encarregat de fer el lliurament del reconeixement als representats de la ciutat de Mataró.

L’entitat Respon.cat és una entitat que promou la responsabilitat social  de les empreses i els premis s’atorguen a empreses amb una trajectòria i compromís que avala aquesta responsabilitat social.

L’acte de lliurament va tenir lloc el passat 24 de gener a la Casa Llotja de Mar de Barcelona on van assistir entre altres el director general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Oriol Alcoba, Rafel Oncins Pujol, president Respon.cat i Jaume Fàbrega i Vilà, president del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya

El Pallars Jussà va rebre aquesta distinció per ser un territori que posa en l’eix central del seu creixement econòmic el benestar i la qualitat de vida de les persones i el respecte al seu entorn natural. La candidatura al premi obtingut pel Pallars Jussà responia a la col·laboració entitats i associacions que treballen per a la sostenibilitat i la igualtat a la comarca.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.