23Setembre2023

El Consell Comarcal acull una trobada per impulsar el reg de la Conca de Tremp

Representants del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, encapçalats pel secretari d’Agenda Rural, Oriol Anson, es van reunir amb representants de la junta de l’associació de Regants de la Conca de Tremp, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, l’alcaldessa de Tremp, M. Pilar Cases i els tres representants del Pallars al Parlament de Catalunya. L’objectiu de la trobada va ser la d’analitzar la situació actual de l’expedient i les possibles vies per reimpulsar l’actuació.

En aquest sentit el departament va assumir el compromís d’actualitzar el projecte i fer les aportacions necessàries pe tirar endavant l’obra, a més de donar suport a la Comunitat en la tasca de recollida de compromisos per part dels regants, que és la base sobre la qual el Govern pot garantir la seva aportació econòmica.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.