30Març2023

Ajut a autònoms per a la contractació d’una persona treballadora assalariada

El Departament d'Empresa i Treball (Direcció General de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral) ha publicat recentment un ajut per tal de fomentar la contractació indefinida de persones treballadores en situació d’atur per part dels autònoms/es que no tenen cap assalariat al seu càrrec. Subvencions del programa TU+1 L'objectiu és incentivar les persones autònomes, sense treballadors/es al seu càrrec, perquè contractin persones de manera indefinida i amb la finalitat de donar suport al creixement del negoci.

El termini per fer la sol·licitud és del 28 d'octubre de 2022, a les 9.00 h, fins a l'11 de novembre de 2022 a les 15.00 h

L'ajut consisteix en subvencionar aquests contractes indefinits, crear ocupació i afavorir el creixement dels negocis de persones autònomes. Va adreçat a: - A persones treballadores autònomes sense persones treballadores assalariades al seu càrrec. - A les societats limitades unipersonals (SLU), quan la persona física que les constitueixi desenvolupi la seva activitat a la societat, sense persones treballadores assalariades al seu càrrec. - A persones treballadores autònomes amb una o diverses persones treballadores autònomes col·laboradores al seu càrrec sempre i quan, el nou contracte indefinit, no es formalitzi amb aquesta o aquestes persones treballadores autònomes col·laboradores. El contracte de treball objecte (1 únic contracte) de la subvenció ha de ser indefinit i per a una jornada igual o superior al 50%, i la durada mínima de permanència de la contractació per percebre l’ajut és de 18 mesos.

Podeu consultar els requisits, documentació a aportar i normativa (bases i convocatòria) al següent enllaç i des d’on podreu iniciar el tràmit de sol·licitud. Recordeu que aquest tràmit només es pot fer per internet. https://canalempresa.gencat.cat/ca/integraciodepartamentaltramit/tramit/PerTemes/Subvencions-del-programa-TU1?moda=1

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.