20abril2024

Cooperar per la transformació i la venda directa: experiències del sector carni del Pirineu

La jornada la realitzarem en el marc de la fira de la Tardor de Sort on parlarem de cooperar per la transformació i la venda directa del sector carni al Pirineu

Aquesta tardor s’està desenvolupant un cicle de jornades sobre cooperació en el sector agroalimentari, on volem abordar com la col·laboració entre les empreses d’un mateix sector pot ser una eina útil a l’hora d’afrontar els reptes actuals. L’objectiu de les jornades, que comptaran amb la participació d’experiències referents d’altres territoris, és conèixer com pot concretar-se aquesta cooperació en diferents moments, des de les compres fins a la transformació o la comercialització.

La jornada del 4 de novembre abordarà el tema de la transformació i venda directa en el sector carni, amb les experiències de Ramaders d’Andorra i del Vivero de Empresas Agroalimentarias-ADECUARA de Jaca. A més de les experiències convidades, comptarem amb la participació d’experiències locals que posaran en valor el talent i la iniciativa del territori.

Divendres 4 de novembre, a la Sala d'Actes de l'Oficina de Turisme del Pallars Sobirà ( Sort)
Hora: 10 a 13h
Jornada Gratuïta

Inscripcions: https://serveis.acapa.cat/program/taules-territorials-alt-pirineu-i-aran

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.