10Juny2023

El Consell del Jussà contracta 9 persones aturades mitjançant el programa "Treball i formació"

El Consell Comarcal del Pallars Jussà presenta el programa “Treball i Formació” en el que des del passat mes de maig hi participen 9 persones que fan diferents tasques en equipaments comarcals, espais naturals i senders. L’equip de govern del Consell Comarcal s’ha reunit avui amb els i les participants al programa per tal de fer-ne la presentació oficial, però també per conèixer de primera mà com estan desenvolupant la seva feina i quines inquietuds o propostes de millora volen aportar per tal que l’experiència sigui més eficient.

Aquesta actuació impulsada per SOC està finançada al 100% pel Fons Social Europeu i va adreçada a persones de 52 anys o més, a persones que cobren la renda garantida de ciutadania i a persones en risc de caure en atur de llarga durada. La finalitat dels contractes és fomentar que les persones aturades millorin la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant aquest contracte laboral. El programa facilita també un acompanyament als treballadors i les treballadores que hi participen que els dóna suport durant els 12 mesos en que s’executa.

Durant la presentació el President del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha posat en valor la importància de donar noves oportunitats i noves experiències laborals a persones a l’atur per tal que puguin reorientar el seu futur professional. És el 10è any en que el Consell implementa aquests tipus d’accions i ha permès treballa en diferents períodes a un total de 155 persones.

Paral•lelament i mitjançant altres programes del SOC, estan treballant altres 4 persones que finalitzen els seus contractes a finals d’any i durant el primer trimestre del 2023.

 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.