01abril2023

Renovació del segell "Aquí assessorem l'economia social"

Coneixeu el segell “Aquí assessorem l’Economia Social”?

Es tracta d’un reconeixement que permet identificar les assessories i gestories que acrediten, a través de la participació en un itinerari formatiu, coneixement específic en economia social i cooperativa.
La formació s’imparteix a través de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius distribuïts arreu de Catalunya, i l’objectiu de l’itinerari és facilitar eines, recursos i el suport necessari a prescriptors/es i professionals de l’àmbit de les assessories i gestories per poder oferir un bon servei de gestió per l’administració d’empreses cooperatives.

 T’expliquem què és el segell “Aquí assessorem l’Economia Social” en un Podcast amb la participació del nostre Ateneu.

Oferim la possibilitat de poder renovar el segell “ Aquí Assessorem l’Economia Social” a aquelles gestories que hagin obtingut el segell en edicions anteriors.

Aquesta formació és gratuïta i es tractarà d’una sessió especialitzada sobre la presentació telemàtica de llibres i comptes anuals, instàncies, etc..

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.