Surt a licitació la creació d'una nova web turística per al Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha convocat la licitació per a l'adjudicació del servei "Contracte del servei de creació d'una nova web turística”. Aquesta acció consisteix en la renovació de la web turística comarcal www.pallarsjussa.net per tal d'augmentar l’atractiu de la destinació i la seva visibilitat.

L’actuació s’emmarca dins el projecte FEDER Foment del patrimoni natural d'interès turístic al Pallars Jussà" i compta amb un pressupost de 21.000,00 euros cofinançats entre els fons FEDER i la Diputació de Lleida.

La primera versió d'aquesta web data de l'any 2013-2014, i és una mostra de la informació de referència sobre el Pallars Jussà. Hi apareixen els principals espais d'interès natural i cultural i una selecció de les activitats d'oci que s’ofereixen a la comarca; també conté un cercador dels allotjaments turístics i un apartat dedicat a mostrar la singularitat gastronòmica pallaresa. A més, compta amb una videoteca amb els diferents vídeos de promoció i un apartat de descàrregues on es poden trobar mapes i guies especialitzades. La web s'utilitza d'eina de difusió, amb un canal de notícies i una agenda d'activitats que, juntament amb el butlletí turístic i les xarxes socials, permeten informar als usuaris sobre les diferents activitats i les últimes novetats de la Comarca.

La web existent pateix mancances pel seu disseny obsolet i un excés d'informació que limiten el seu atractiu per als usuaris. El que es busca amb aquesta renovació és crear una web més intuïtiva, atractiva i funcional, partint de la redefinició de l'estratègia, els continguts, els valors i l’estructura de la pàgina web per tal de poder millorar el seu posicionament. Al mateix temps, l’objectiu és també millorar-ne el disseny, la creació i el desenvolupament d'aquesta. Els continguts de la web es continuaran oferint en quatre idiomes com fins ara: català, castellà anglès i francès. Aquest servei també inclou una borsa d'hores mínimes d'assistència tècnica i taques de suport als tècnics del Consell Comarcal del Pallars Jussà per mantenir-la al dia.

Les empreses que vulguin optar a aquesta adjudicació tenen fins al 10/08/22 per presentar les seves ofertes econòmiques, amb un termini d'execució de cinc mesos no prorrogables. Per a poder participar en el procés de selecció, les empreses sol•licitants hauran d'acreditar solvència professional presentant mostres de la seva feina en pàgines web de destinacions turístiques realitzades al llarg dels últims cinc anys.

Compartir contingut