23Setembre2023

Una firma de cosmètica natural s’enduu el premi Jove Emprenedor/a 2021 del Pallars Jussà

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, organitzador del premi, ha duplicat la dotació econòmica del certamen que actualment reparteix 3.000€ en tres premis

Carla Roset, de la Pobla de Segur, titular de l’empresa “The Handcrafted Factory”, ha rebut de mans del President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, els 1.500€ amb que està dotat el primer premi d’aquest certamen. Carla Roset produeix diferents tipus de sabons i tractaments naturals per al cos elaborats de forma artesanal a partir d’ingredients d’origen 100% botànic.

El segon premi, dotat amb 1.000€ ha estat per l’artista Andrea Vives amb “El Cau de l’Art” un espai de coworking creatiu que actua coma a punt de trobada d’artistes.

El tercer premi, dotat amb 500€ ha recaigut en Maimona Camara que lidera la marca de roba solidaria i responsable “Dinnasiré”, una firma que uneix l’estil tradicional i ètnic africà adaptant el patronatge a una línia més occidental. Així mateix els beneficis de l’empresa es dediquen parcialment a ajudar a persones vulnerables.

En total es van presentar al concurs 10 projectes, 8 dels quals liderats per dones.

El jurat que determina els premis està format per representants del món empresarial i comercial de la comarca així com de la Direcció General de Joventut i del Consell Comarcal.

Per la seva part, el President del Consell, Josep M. Mullol, ha posat en valor la qualitat dels projectes presentats així com el fet que l’emprenedoria liderada per dones s’estigui generalitzant tal com demostra el fet que en les darreres edicions del premi són majoria.

D’altra banda, Mullol també considera que l’emprenedoria promou l’arrelament real de els persones joves al territori alhora que actualitza el teixit econòmic.

En aquesta 19a edició del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà, organitzada per l’Oficina Jove i el Servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà, s’han presentat a concurs projectes tan diversos com un de creació de joies de forma artesanal, un centre de perruqueria, un de gestió informàtica i un altre de tractament de dades, també un de treballs aeris amb drons i un més encara dedicat al turisme. Tots ells tenen en comú la innovació que aporten al sector i consciència social que apliquen al desenvolupament dels seus projectes.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.