05Juny2023

El Consell Comarcal del Pallars Jussà amb el suport de la Diputació aposta pels projectes d’igualtat

El Pallars Jussà destinarà els recursos provients del pla per a la promoció de les polítiques d’igualtat de la Diputació a desplegar el seu Pla de Gènere i LGBTI aprovat recentment.

La Diputació de Lleida incrementarà la dotació destinada a les polítiques d’igualtat que es despleguen a través dels consells comarcals, així ho ha explicat aquest matí la Diputada de l’àrea d’Igualtat de la Diputació de Lleida, Helena Martínez, en la reunió que ha mantingut a Tremp amb el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol i les tècniques de l’àrea d’Igualtat.

Aquesta línia de finançament, oberta des de l’any 2020, preveu per l’anualitat un important increment de cara a aquest 2022. En aquest sentit, Josep M. Mullol ha valorat molt positivament aquest increment de la dotació, que en el cas del Pallars Jussà, permetrà desplegar amb majors garanties algunes de les línies que s’han marcat dins el Pla de Gènere i LGBTI comarcal que es va aprovar a finals de desembre.

Mitjançant les anteriors anualitats d’aquesta línia de finançament, l’àrea d’Igualtat del Consell del Pallars Jussà ha desplegat un projecte relacionat amb la comunicació no sexista, que ha inclòs formació per a treballadors de l’administració així com una guia de llenguatge inclusiu, també adreçat a treballadors/es públics. 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.