02Juny2023

El CEI Pallars Jussà fa balanç de l'any 2021

Som a punt de finalitzar aquest 2021. Ha sigut un any difícil per a tots, sobretot per l’economia i l’empresa en general. Malgrat tot, al CEI Pallars Jussà hem intentat ajudar amb totes les nostres forces als emprenedors i empresaris de la comarca.
Volem acomiadar aquest any mostrant-vos el resultat de la nostra feina i esperant que el proper 2022 ens depari més oportunitats i més creixement econòmic per a la nostra comarca.

Des del CEI Pallars Jussà us desitgem un Feliç i pròsper any 2022

Des del CEI Pallars Jussà i a través del programa Catalunya Emprèn , hem atès a un total de de 192 persones.  Hem assessorat en diferents àmbits a 117 persones. S’ha organitzat 14 accions formatives en l’àmbit de l’emprenedoria i empresa en les que hi ha participat un total de 125 alumnes.

Hem confeccionat un total de 28 plans d’empresa/econòmic financers i se n’han derivat un total de 21 empreses de nova creació.

Al nostre viver d’empreses s’hi ha allotjat 8 usuaris entre empreses i teletreballadors.

Al servei REEMPRESA, hem aconseguit 5 casos d’èxit.

És un balanç prou satisfactori per un any tant complicat. Res de tot això s’hauria aconseguit sense tota a questa colla d’emprenedors que han demostrat un coratge extraordinari, una capacitat d’adaptació immensa i una il·lusió desbordant .

Gràcies a tot per confiar en nosaltres i convertir  al CEI Pallars Jussà en un referent de l’emprenedoria al Pirineu. Entre tots heu impulsat  un ecosistema emprenedor d’èxit en el que estem molt orgullosos d’haver participat.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.