05Juny2023

Els tècnics de desenvolupament turístic i promoció econòmica CEI ajuden a formar als alumnes del centre d’Esports de Muntanya del Pallars

Ahir a la tarda els tècnics de desenvolupament turístic i promoció econòmica CEI , vam impartir una xerrada a una setantena d’alumnes de l’Institut Centre d’Esports de Muntanya del Pallars a la Pobla de Segur.
El tècnic de turisme els va explicar tots els recursos existents i serveis que ofereix la comarca en aquest àmbit , així com aquelles iniciatives que s’estan portant a terme i que podran utilitzar en un futur com a professionals. El tècnic CEI de promoció econòmica va impartir una xerrada informativa sobre emprenedoria i els recursos que El CEI Pallars Jussà del Consell Comarcal posa al seu abast per acompanyar-los en el sempre complicat procés de posar en marxa una empresa.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.