05Juny2023

Ferrocarrils i el Pallars Jussà signen un conveni per bonificar els forfaits a la comarca

Les sol·licituds ja es poden tramitar a través del Consell Comarcal o bé al Consell Esportiu del Pallars Jussà.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha prorrogat el conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, empresa pública que gestiona les estacions pallareses d’Espot, Tavascan i Portaine, amb l’objectiu de promoure l’accés dels habitants del Pallars Jussà a les estacions d’esquí.

Mitjançant aquest conveni, els habitants de la comarca amb un empadronament mínim de 3 anys poden gaudir de diferents bonificacions segons l’edat en l’adquisició dels forfaits de temporada.  Aquesta promoció afavoreix especialment els nens i  les nenes escolaritzats de la comarca que poden adquirir el forfait de temporada per 114 € els que tenen 7 i 12 anys i per 28 € els menors de 7 anys. Aquests preus encara són més assequibles si s’adquireixen mitjançant un pack familiar. 

També està previst aplicar descomptes especials a les persones que la temporada passada van adquirir els forfaits,  per compensar els dies que no es van poder consumir a causa del tancament obligatori de les pistes per la pandèmia. 

Els forfaits ja es poden tramitar presentant la sol·licitud que es pot trobar a les pàgines web del Consell Comarcal i del Consell Esportiu. Els formularis hauran d’anar acompanyats de la documentació sobre l’empadronament i escolarització a la comarca. Aquesta documentació s’haurà de presentar a els oficines d’aquestes dues entitats o directament als centres escolars de la comarca en el cas de l’opció de forfaits escolars. 

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, ha destacat la bona sintonia de les dues entitats signants que fa temps que col·laboren en aquest i altres projectes com el de l’impuls de l’ús del tren de la Pobla.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.