05Juny2023

SESSIÓ INFOMATIVA PROGRAMES DEL SOC

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social del territori de l’Alt Pirineu i Aran amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d'economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat. 
El proper dia 26 d’octubre de 10 a 11:30h el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) realitzarà una sessió informativa:
-Els programes del  SOC per ESAL,  Cooperatives, autònoms i empreses.
-Properes convocatòries de programes d’ajusts a la contractació per empreses, subvencions directes al foment de la contractació.
Per poder assistir a la jornada, que és gratuïta i online, cal que s’inscrigui a través del següent enllaç: http://serveis.acapa.cat/program/

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.