05Juny2023

Fira virtual “Jussà una terra ON” per atraure nous habitants

Donat que en els darrers temps les comarques de zones rurals s’han convertit en l’objectiu de moltes persones que busquen una millora en la seva qualitat de vida, el Consell Comarcal del Pallars Jussà ha programat el certamen Jussà una terra ON Fira Virtual.
La fira se celebrarà el proper 23 d’octubre i té com a objectiu promocionar el territori com a terra d’acollida i d’oportunitats. Els visitants podran trobar informació, conèixer els serveis que ofereix la comarca, reconèixer les oportunitats que s’hi poden desenvolupar, en definitiva, servirà per esvair dubtes a aquelles persones que en algun moment s’hagin plantejat l’opció d’iniciar un nou projecte de vida en aquest territori.

Jussà, una terra ON serà un espai d’exposició virtual d’empreses i serveis de la comarca. A més, permet la interacció en temps real entre expositors i el públic assistent.

Per assistir a la fira els visitants s’hauran d’acreditar a partir d’aquell moment accediran a la plataforma on es recrea un espai firal mitjançant imatges 2D. La ruta comença en un pavelló en el que es visualitzaran tots els expositors i el públic podrà accedir a aquell que desitgi mitjançant una pàgina d’accés en la que es visualitzarà el nom de l’empresa, les seves dades, una descripció de la seva activitat o història professional, el visitant també tindrà l’opció de concertar entrevistes en directe amb aquells expositors que consideri per tal de rebre informació de primera mà.

A la fira hi participaran 25 expositors dels quals 15 correspondran a empreses representatives de les principals activitats econòmiques de la comarca, mentre que la resta correspondran a serveis públics que poden ajudar el visitant a respondre qüestions com quins serveis educatius, sanitaris o de lleure ofereix la zona. Participen també per exemple el SOC, PallarsActiu  o l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran perquè els assistents puguin explorar les oportunitats laborals o d’autoocupació que ofereix la comarca. Així mateix, també podran conèixer les opcions de residència amb la participació d’empreses immobiliàries i de l’Oficina Local d’Habitatge.

La fira també comptarà amb diferents ponències en directe on empresaris/es de a comarca explicaran la seva experiència i motivació per establir-se a la comarca i compartiran les oportunitats de futur que hi visualitzen.

La fira virtual forma part del Pla d’Accions d’Emergència per limitar els efectes de la Covid-19.

Per assistir de públic a la fira virtual ja es pot formalitzar el registre online mitjançant el formulari d’accés que trobaran en la web https://www.unaterraon.cat/

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.