10Juny2023

El Consell del Jussà reforça el seu equip i analitza les propostes dels municipis perque es puguin incloure en subvencions europees

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Pallars Jussà ha analitzat en el transcurs de la reunió, els projectes que els Ajuntaments de la comarca han anat fent arribar al Consell perquè si es poden considerar susceptibles de ser incloses en convocatòries dels diferents programes de cooperació que puguin anar sortint.

Des de l’àrea de gerència que coordina aquestes tasques en les diferents convocatòries subvencionades els darrers anys, i coincidint amb els anuncis relacionats amb el programa de fons New Generation, de fa un temps s’han anat incorporant alguns tècnics a aquestes tasques, per tal de conformar un equip de treball més ampli per afrontar les diferents convocatòries, al mateix temps aquest setembre s’incorpora una nova tècnica per gestionar un projecte FEDER ja atorgat i que s’ha de desenvolupar els propers dos anys.

En aquest sentit, la voluntat de la Junta ha estat la de continuar treballant per aconseguir el màxim d’inversions al Pallars, de cara a incentivar l’economia i ajudar així al teixit productiu de la comarca.

Per altra banda, també s’ha informat sobre la situació actual del Servei d’Atenció a la Dependència que el Consell presta directament de manera temporal. Aquest compta amb un total de cent vint-i-cinc usuaris, la major part persones grans amb situacions de dependència, que gràcies a aquest servei i la imprescindible ajuda de les famílies, poden tenir una correcta atenció a la pròpia llar.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.