02Juny2023

Lideratge en Emprenedoria Social

Activitat destinada a empreses i entitats de l’economia social: consisteix en potenciar els projectes basats en l’economia social a partir del Success Factor Modeling (SFM). Un model creat per Robert Dilts per aplicar en empreses i entitats de nova generació i  per acompanyar als emprenedors en el seu projecte. 

Les inscripcions son gratuïtes, però limitades i es poden fer a través de https://serveis.acapa.cat  
Descarregar cartell

L’important és el mètode, el model, no el contingut que el posaran les empreses. És una activitat molt pràctica on treballaràs el teu projecte.

Les places estan limitades a 10 persones (preferiblement si només és una per empresa) i per això es demana que hi hagi un compromís d’assistència a totes les sessions.

L’activitat consisteix en un treball grupal per repensar o crear projectes des de l’inici en l’àmbit de l’economia social. Al llarg de 6 sessions es treballarà la motivació pel projecte, el propòsit, els objectius, les competències i habilitats necessàries a partir de la intel·ligència de la resta del grup de treball.

Lideratge emprenedor està dirigit per Anna Bentanachs, llicenciada en empresarials, mentora en estratègia i lideratge i màster en PNL, entre d’altres.

Aquesta activitat es durà a terme al llarg de 6 sessions on-line que tindran lloc entre els mesos de setembre i octubre de 2021.

Dates i horari:    17 i 24 de setembre i   1, 8, 15 i 22 d'octubre

De 9h30 a 12h00 .

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.