01Juny2023

Nou cas d’èxit del servei REEMPRESA al Pallars Jussà

La Mònica Moreno, titular de l’empresa Safrà del Pallars volia traspassar les llavors del cultiu perquè en aquest moments no podia continuar amb l’explotació de la seva plantació de safrà. Va confiar en el servei REEMPRESA del Pallars Jussà i després de vàries entrevistes amb diferents interessats va arribar la Cèlia amb qui ben aviat es van entendre per a poder donar relleu al seu negoci.

La Cèlia Cunya té una llarga experiència en herbes, plantes aromàtiques i medicinals i en aquest moment juntament amb altres socis vol començar un cultiu de safrà en unes terres prop de la Pobla de Segur. Ambdues empresàries han treballat estretament el traspàs no només de les llavors, sinó també del Know How i la marca que l’acompanya. L’empresa de la Cèlia, “El Bosc” comença així una nova etapa diversificant el seu model de negoci, el qual segons ens explica, només ha fet que començar. La Cèlia, una emprenedora nata des de fa més de 22 anys està plena d’il•lusió i projectes en aquest nou camí. Des del CEI Pallars Jussà/ CAT Emprèn, encantats i orgullosos d’haver contribuït amb el nostre assessorament a que una empresa pallaresa no desaparegui. Un altra empresa en femení més a la comarca i ja en van unes quantes. Felicitats Mònica i Cèlia, sou un extraordinari exemple del que representa el Pallars; tradició i innovació protagonitzades per dones treballadores, valentes i emprenedores. CEI Pallars Jussà amb la reactivació econòmica.

 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.