05Juny2023

NOU CAS D’ÈXIT DEL SERVEI REEMPRESA AL PALLARS JUSSÀ

La Lluïsa Serradell propietària de la floristeria Florstil de la Pobla de Segurs des de fa prop de 30 anys va decidir posar en traspàs el seu negoci i jubilar-se. Va confiar en el servei REEMPRESA del Pallars Jussà i en breu vam trobar el relleu per al negoci.
L’Eva Sorigué , filla de la Pobla de Segur , ha desenvolupat la seva vida professional fora de la comarca i ara ha volgut tornar a instal·lar-se al Pallars. Ambdues empresàries i emprenedores per naturalesa no han tardat en posar-se d’acord i després d’una estreta col·laboració i acompanyament del saber fer del negoci han aconseguit donar continuïtat a una empresa amb una llarga trajectòria i excel·lent reputació al Pallars.

Avui el nou negoci passa a anomenar-se: “GAYOT Florwers & Bags, Botiga Taller”.
L’antiga floristeria Florstil continua oferint la mateixa qualitat en flors naturals i plantes ornamentals i es renova amb un innovador producte de bosses i complements elaborats artesanalment per l’Eva. La combinació és perfecta i el resultat final és la culminació d’una llarga tradició de floristeria amb la incorporació d’un nou producte lligat a la tradició al mateix temps que modern i innovador.
Des del CEI Pallars Jussà, encantats i orgullosos d’haver contribuït amb el nostre assessorament a que una empresa pallaresa no desaparegui . Felicitats Eva i Lluïsa sou un magnífic exemple del que és aquest país: tradició i innovació protagonitzades per dones treballadores, valentes i emprenedores.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.