10Juny2023

Gran acollida del primer cocert del clicle FESTIPALLARS 2021

L’Espai de la Lira de Tremp acull el primer dels 5 concerts previstos per aquesta setmana al Pallars per celebrar de nou el Festipallars 

Després de l’anul·lació de l’edició 2020 a causa de la pandèmia, torna el FESTIPALLARS amb força en un nou format adaptat a la situació actual.
A Tremp van actuar ahir els grups Far Out i Fugint del Silenci en el primer dels concerts programats en aquesta edició especial de Festipallars.

El periple per la comarca continua el dia de Sant Joan amb dos concerts gairebé simultanis a La Pobla de Segur i Talarn i continuarà el dia 25 a Salàs de Pallars per acabar el dissabte a Isona Cadascun dels concerts comptarà amb l’actuació de dos grups pallaresos, mantenint així la filosofia d’aquest festival que té com a principal objectiu ser una plataforma on els músics de la comarca tinguin el seu altaveu i alhora portar aquesta música a tots els racons de la comarca.

Com sempre, l’espectacle és gratuït però enguany cal reservar entrada a través de la plataforma ENTRAPOLIS.COM

Participaran en aquest cicle de concerts un total de 6 grups: Far Out, Fugint del Silènci, Mercè i Arnau, Ramones & Mazmorras, la solista Nuni Moreno i els històrics Adrenalina.

Aquest festival,  s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal del Pallars Jussà  i la Direcció General de Joventut.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.