05Juny2023

Torna el FESTIPALLARS en format de cicle de concerts

Inclourà 5 concerts en 5 municipis del Pallars Jussà entre el 23 i el 26 de juny  

Després de l’anul·lació de l’edició 2020 a causa de la pandèmia, torna el FESTIPALLARS en un nou format adaptat a la situació actual.
Enguany, enlloc d’un únic festival, s’han programat un total de 5 concert en 5 municipis diferents entre el 23 i el 26 de juny als vespres (veure calendari més avall). Cadascun dels concerts comptarà amb l’actuació de dos grups pallaresos, mantenint així la filosofia d’aquest festival que té com a principal objectiu ser una plataforma on els músics de la comarca tinguin el seu altaveu i alhora portar aquesta música a tots els racons de la comarca.

Com sempre, l’espectacle és gratuït però enguany cal reservar entrada a través de la plataforma ENTRAPOLIS.COM

Participaran en aquest cicle de concerts un total de 6 grups: Far Out, Fugint del Silènci, Mercè i Arnau, Ramones & Mazmorras, la solista Nuni Moreno i els històrics Adrenalina.

Aquest festival,  s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal del Pallars Jussà  i la Direcció General de Joventut.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.