10Juny2023

Les obres per millorar el Parc del Pinell surten a licitació

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha anunciat la licitació de les obres de recuperació ambiental del parc del Pinell de Tremp pressupostades en 60.000€. Aquesta actuació s’emmarca dins l’operació “Valorització del patrimoni cultural i natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà”, i està cofinançada entre els fons FEDER, l’Ajuntament de Tremp i la Diputació de Lleida.

Es preveu que les obres es duguin a terme aquest estiu i millorin aquest pulmó verd i espai lúdic de la capital del Jussà, que compta amb 50.000 metres quadrats. Les actuacions han de complir amb diversos objectius. El primer és eliminar el risc d’accidents entre els seus usuaris per la caiguda d’arbres en episodis de fort vent. També es vol mantenir i potenciar l’activitat física, lúdica i la divulgació del medi natural.

Les obres consistiran en la tallada dels arbres més inclinats, la poda de les branques baixes i la millora de l’enllumenat per crear un itinerari que voreja el parc d'1 km de longitud, la millora d’elements d’obra civil i mobiliari deteriorats, i la instal•lació de cartelleres sobre la biodiversitat de l’espai. Altres actuacions que es duran a terme són la instal•lació de taules de pícnic i papereres.

Les empreses que vulguin optar a aquesta adjudicació tenen fins el 7 de juliol per presentar les seves ofertes econòmiques.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.