10Juny2023

CONVOCATÒRIA D'UN NOU TÈCNIC D'IMPULS AL CONSELL COMARCAL

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha convocat un concurs de mèrits per a contractar un tècnic d'impuls  i dinamització del projecte “Foment del Patrimoni Natural d’Interès Turístic al Pallars Jussà "

El contracte serà de jornada completa (37,5 h setmanals) i tindrà una duració màxima de 3 anys. Aquesta contractació està cofinançada al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, objectiu de inversió en creixement i ocupació.

Les tasques a desenvolupar d'aquest /a tècnic/a seran:

  • Implementació i seguiment del pla de comunicació i de les accions de difusió d’aquesta operació amb especial èmfasi a les TIC.
  • Seguiment dels resultats de les actuacions i de l’assoliment d’objectius.
  • Analitzar els equipaments i coordinar l’oferta d’eco-turisme i de serveis i activitats relacionades amb el patrimoni cultural i natural.
  • Dinamitzar les accions per fomentar el reconeixement per part dels agents econòmics i socials.
  • Generació de vincles amb territoris d’estratègies similars.
  • Fer seguiment de les certificacions de despeses i de la presentació de documentació en els terminis i forma establerts.
  • Redacció de propostes per a convocatòries en concurrència competitiva.

L'anunci ha estat publicat al B.O.P  el passat dia 28 de maig i hi ha un termini de 20 dies naturals per presentar les sol·licituds dels candidats i candidates via instància genèrica

https://bop.diputaciolleida.cat/faces/consultaF/servlets/donarEdicte/?id=2021_102_4174 

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.