05Juny2023

Un centenar d’alumnes dels Pallars participen en una jornada d’emprenedoria

Un centenar d’alumnes de l’Institut Hug Roger III de Sort , el Col•legi Maria Immaculada i l’Institut de Tremp han participat en la Jornada Virtual Talent Emprenedor adreçada a 2n cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius.
Aquesta és la segona edició d’aquesta activitat, el primer cop que es celebra de forma virtual, que vol potenciar entre l’alumnat l’esperit emprenedor i alhora compartir experiències emprenedores promogudes des dels diferents centres.

La jornada, organitzada per l’Ateneu Cooperatiu de L’Alt Pirineu i Aran (ACAPA), les Oficines Joves del Pallars Jussà i Sobirà  i el Servei Educatiu del Pallars, ha inclòs també experiències reals que han tirat endavant antics alumnes d’aquests centres com la Flors Capella, dissenyadora i creadora de moda que ha impulsat una marca de roba per a nens basada en el reciclatge de materials, l’ús de tints naturals, etc.

L’alumnat també han pogut posar en pràctica el seu talent emprenedor a través del taller “Jocs per emprendre” en que han hagut d’idear el seu propi projecte.

El vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Martí Cardona, ha participat en la jornada i ha encoratjat els nois i les noies a seguir formant-se en aquest camí emprenedor que el permetrà crear els seus propis projectes.

Aquesta trobada, forma part del projecte “Pallars, Educar i Empendre” que també inclou el concurs “Fotografiem l’emprenedoria”. A l’edició d’enguany s’han presentat un total de 26 imatges i els premis als guanyadors/es es lliuraran durant el mes de juny.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.