10Juny2023

NOVA FORMACIÓ CEI Pallars Jussà: ECONOMIA CIRCULAR I NOUS MODELS DE NEGOCI

Dimarts 18 i 25 de maig, de 16h a 19h (format ONLINE)
Places limitades

Inscripcions: https://eu.jotform.com/build/210672231689357

Què t'aportarà?

  • Aprendre a treballar i gestionar en clau de model de negoci.
  • Conèixer com l'economia circular permet generar models de negoci innovadors.
  • Identificar camins per aprofitar l'economia circular en la teva empresa o projecte.

 

1ª sessió (18/05)

  • Coneixerem l'eina SCOPE (www.SCOPE.cat) i treballarem el model de negoci del nostre projecte o empresa amb l'SCOPE.
  • Treballarem amb una plantilla SCOPE online al núvol (Google Drive).

NOTA: durant la 1ª sessió començarem a representar el nostre model de negoci, i cadascú el podrà acabar de completar com a activitat entra la sessió 1 i 2.

 

2ª sessió (25/05)

  • Coneixem l'economia circular i exemples de models de negoci.
  • Identifiquem camins per aplicar l'economia circular com a palanca per innovar en el nostre model de negoci.

 

Vols saber-ne més?

L'economia circular és us nou paradigma empresarial i social que busca que el valor dels productes i els recursos es mantingui dins l'economia el major temps possible, com a contraposició a l'economia lineal actual basada en extreure-fabricar-utilitzar-tirar.

La Unió Europea i les nostres AAPP estan dedicant molts esforços i diners en potenciar-la, tant per les noves oportunitats que aporta com també per la necessitat imperiosa desostenibilitat ambiental.

Davant de reptes com els recursos sobre-explotats, l'excés de residus o la contaminació,l'economia circular permet transformar-los en oportunitats per a les empreses: reducció de costos, productes amb més valor, millorar resultats, posicionament i diferenciació, etc.

L'economia circular és encara un camp per explorar i amb molt recorregut per innovar-hi, sobretot a través de nous models de negoci que aprofitin millor aquest context. Tant per a empreses que ja estan en marxa, com per a projectes emprenedors.

El taller el realitzarà en Jordi Puigdellívol (SHERPA.cat) que treballa com a sherpa empresarial ajudant a empreses a millorar el seu model de negoci, a través de la innovació, les metodologies àgils i l'estratègia.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.