10Juny2023

Una quarantena de persones participen en una jornada telemàtica sobre energies renovables organitzada per Pallars Actiu i l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran

Una quarantena de persones han participat en una jornada telemàtica sobre energies renovables organitzada per Pallars Actiu i l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran. La sessió, titulada A l’Alt Pirineu i Aran apostem per les energies sostenibles i renovables, s’ha realitzat aquest dimecres amb més d’una quarantena d’assistents provinents dels sectors públic i privat del Pirineu. Durant la jornada s'han presentat projectes que ja s’estan treballant al territori pirinenc, així com casos d’èxit que s’estan donant arreu del territori català.
Hi han intervingut diferents empreses privades del sector de l’energia compromeses amb la transició energètica com PEUSA, que ha presentat el projecte Compirena per fer edificis intel·ligents. També hi ha participat Factor Energia, que ha exposat les possibilitats reals amb l’autoconsum fotovoltaic, així com l’empresa KM0 Energy, que ha posat l’accent en les comunitats d’energies renovables, possibles i factibles a dia d’avui.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.