10Juny2023

Toni Millet substitueix Antoni Flores a la vicepresidència del Consell del Pallars Jussà

Flores renuncia al càrrec de conseller per incorporar-se com a Diputat al Parlament de Catalunya.

Antoni Flores Ardiaca ha aprofitat la sessió plenària del Consell Comarcal del Pallars Jussà celebrada avui per presentar la seva renúncia al càrrec de conseller per tal d’incorporar-se com a diputat d’ERC per l’Alt Pirineu al Parlament de Catalunya i la seva vacant al Consell es preveu que l’ocupi l’alcaldessa de Tremp, M. Pilar Cases.
Flores ocupava el càrrec de vicepresident primer del Consell Comarcal i a partir de demà serà substituït en aquest lloc per Toni Millet, regidor de Salàs de Pallars, conseller de l’ens comarcal des de l’inici de la legislatura.

D’altra banda, al ple d’avui s’ha aprovat una moció en què es demana el desplegament immediat dels serveis territorials de la Generalitat a la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran, com a la resta de territoris, i  amb l’objectiu d’afrontar amb majors garanties el desenvolupament integral de les seves comarques tot garantint inversions estratègiques i els serveis públics que ajudin a aturar el procés despoblament.

Segons ha indicat el President del Consell Comarcal, Josep M. Mullol, els pirinencs i pirinenques han de gaudir d’uns serveis propers i adaptats a la realitat d’aquest territori. Per aquest motiu, segons s’indica en la moció aprovada, és imprescindible una administració de proximitat per tal que el territori pirinenc tingui veu pròpia i s’atenguin així les seves particularitats.

Aquest document també recull l’oferiment del Consell Comarcal del Pallars Jussà de cessió d’espais a l’edifici del CITA, un dels 9 equipaments que gestiona l’ens comarcal, per a la implantació dels serveis que aquest desplegament requereixi a la comarca. La seva dimensió, arquitectura i ubicació en un entorn natural de fàcil accés a peu de la C-13 i el fet que tingui un 70% de la seva superfície disponible fa que se’l consideri un espai viable per a aquesta funció.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.