10Juny2023

Un nou emprenedor assessorat pel CEI Pallars Jussà crea la seva pròpia empresa

Tenim un nou empresari CEI al Pallars Jussà. El Jordi Martinez , un especialista en el tractament de materials nobles com el marbre, granit i tot tipus de pedra natural, va decidir en plena pandèmia, capitalitzar l’atur i muntar el seu propi negoci.
Des del començament ha sigut un camí ple de dificultats que en alguns moments han fet perillar la viabilitat de projecte, però el Jordi, picapedrer d’ofici i de caràcter ha superat totes les adversitats amb una tenacitat de pedra. No en va, el seu projecte s’anomena ROCS.
Amb una voluntat indestructible, el Jordi ha obert definitivament el seu negoci, superant pandèmies, burocràcies i tot tipus d’entrebancs. Podem dir amb total seguretat que ha sigut un dels projectes més complicats que hem assessorat durant els últims anys, però també els que més il·lusió ens fa que sigui una realitat.

Amb empresaris com el Jordi la comarca del Pallars Jussà te el futur assegurat ,i a més, guanya un autèntic artista en el tractament de tot tipus de pedra noble i prefabricats porcellànics i compactats de quartz .

Elaborant artesanalment; cuines , lavabos, façanes, escales, parets interiors, art funerari etc...

Orgullosíssims d’haver aportat un petit gra de sorra en aquest gran projecte.

Moltes felicitats Jordi, ha sigut un autèntic plaer poder ajudar-te.

El trobareu a Tremp a l’Avinguda Alcalde Altisent numero 6.

CEI Pallars Jussà amb la reactivació econòmica

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.