05Juny2023

Acte institucional de la Diada de Catalunya al Pallars Jussà

El Pallars Jussà commemora per 7è any la Diada Nacional de Catalunya en un acte organitzat conjuntament entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Tremp, a càrrec del doctor de la Universitat de Barcelona, Àngels Casals.
Durant l’acte ha tingut lloc la xerrada “El Pallars Jussà dins la història de Catalunya”, per tal de fer coneixedors a la ciutadania del paper que la nostra comarca ha desenvolupat al llarg de la història, com per exemple, els fets ocorreguts a Tremp, el 6 d’agost de 1719, moment en el que es va derogar el Decret de Nova Planta.

L’acte que ha comptat amb la presència del president del Consell, Josep Maria Mullol, i l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, s’ha celebrat la vigília de la Diada a l’Espai Cultural la Lira de Tremp, seguint les mesures de prevenció i seguretat establertes davant la covid19 i han participat diversos alcaldes, membres de la corporació municipal i desenes de ciutadans i ciutadanes que van reservar prèviament el seu espai.

Josep Maria Mullol ha comentat que tot i les restriccions actuals davant la situació sanitària que estem vivint és important commemorar la diada nacional i fer-ho al  costat dels veïns/es tot aprenent més coses de la nostra història.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.