05Juny2023

El Consell del Jussà rep 74.986,48€ en el marc del programa Catalunya Emprèn

El departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha subvencionat al Consell Comarcal del Pallars Jussà amb 74.986,48€, per tal de finançar els costos de personal corresponents als darrers 20 mesos, destinats al desenvolupament del programa integral Catalunya Emprèn. En aquest sentit, cal remarcar que s’ha obtingut la millor puntuació dels Consells Comarcals de Catalunya i el projecte presentat ha estat el tercer més ben puntuat dels 76 subvencionats. Aquest fet, demostra el compromís dels professionals que treballen per consolidar el teixit emprenedor a la comarca i la bona feina alhora de redactar i presentar els projectes, segons comenta Antoni Flores, vicepresident del Consell Comarcal.

L’objectiu d’aquest programa es basa en el suport directe a les persones que vulguin emprendre ja sigui com a motor per a l’autoocupació, la creació d’un negoci al territori, alhora que prestar un servei d’acompanyament adaptat a les seves necessitats.

D’aquesta manera fa temps que des del Consell es ve apostant  per fomentar el  treball de suport a les persones emprenedores de la comarca, facilitant recursos i serveis per a la creació  i consolidació de les seves empreses. Aquesta tasca la desenvolupa un tècnic comarcal de manera íntegra amb el suport d’altres professionals de l’ens.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.