05Juny2023

Un nou emprenedor en consultoria i serveis tecnològics s’ubica a les instal·lacions del CEI

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, entrega les claus d’un despatx del viver d’empreses del CEI, a un dels candidats al Premi Jove Emprenedor/a 2019.

Guillem Pedra, fundador de l’empresa Totook, especialitzada en processos de digitalització empresarial i assessorament informàtic, ha estat el guanyador d’ una estància gratuïta de sis mesos als despatxos del Centre d’Empreses Innovadores del Pallars Jussà.

En l’edició d’enguany del Premi Jove Emprenedor/a, a banda  de la dotació econòmica al guanyador del projecte, també es sortejava aquesta estància entre els i les participants.

Per la seva banda, Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha comentat que desenvolupar l’activitat laboral en aquestes instal·lacions afavoreix, entre altres,  la creació d’una xarxa de professionals, de la comarca,  propera,  que estableix sinèrgies de treball compartit. 

El CEI ofereix despatxos a emprenedors/es  en règim de viver d’empreses i en l’actualitat, donada la situació actual per la Covid19, ha complementat els seus serveis per acollir també a professionals en situació de teletreball i així,  poder desenvolupar la seva activitat laboral des de la comarca del Pallars Jussà.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.