10Juny2023

L'epicentre, el centre de visitants del Geoparc recupera l'activitat normal aquest estiu

A l’epicentre, el centre de visitants del Geoparc Orígens a banda d’oferir la informació turística del Pallars Jussà comarcal, també s’hi expliquen els valors del patrimoni cultural i natural del territori gràcies a la seva exposició permanent.

Aquest estiu, l’oficina de turisme va reobrir el 20 de juny i les visites a l’exposició es van reprendre l’1 de juliol. La visita actualment és gratuïta per ajudar al sector turístic, i en la seva major part, s’ha vist poc afectada per les mesures de seguretat vers el covid 19.

L’activitat s’ha recuperat mica en mica després del confinament i ja s’han realitzat visites guiades a grups (d'un màxim de 10 persones) com la dels infants de l'esplai de Talarn, que han conegut aquest espai de referència del Jussà acompanyats de la tècnica de comunicació del l'operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà”, cofinançada al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.

A més, l’oficina de turisme compta amb una estudiant de turisme en pràctiques fet que agilitza l'atenció als visitants. Fins l’11 de setembre, el centre de visitants obre diàriament matí i tarda, excepte els diumenges. Els caps de setmana i els dilluns són els dies de major afluència de visitants a l’epicentre; la gran majoria, són turistes catalans i de proximitat que s'interessen especialment per les activitats a fer en família, el bany als embassaments, les activitats nàutiques , el senderisme, el geoparc i la paleontologia . La consulta estrella, continua fent referència al congost de Mont-rebei, seguit del telefèric i del parc astronòmic.

A l’oficina turística es poden trobar tots els fulletons turístics comarcals apunt per descarregar amb el telèfon, gràcies als codis QR, o demanar-los en format paper per qui ho prefereixi. També s’hi poden consultar les condicions per reservar les visites guiades a d’altres equipaments del Geoparc. I poder gaudir plenament de tot el que té per oferir el Geoparc orígens.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.