10Juny2023

Tenim un nou cas d’èxit del servei REEMPRESA!

El CEI Pallars Jussà suma un nou cas d’èxit amb el programa REEMPRESA promogut pel Consell Comarcal amb un conveni amb GLOBALLEIDA. Es tracta del Gimnàs Sport Tremp. Un establiment amb més de trenta anys d’antiguitat i que amb la col.laboració del programa REEMPRESA seguirà en funcionament. 
El Xavi cedent del negoci i el Gabriel reemprenedor , s’han posat d’acord per a donar continuïtat al negoci. A través del servei REEMPRESA de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal hem assessorat en el procés per garantir una bona cessió del negoci per culminar una correcta cessió. Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. Amb el programa Reempresa, col·laborem amb aquells cedents de negocis en ple rendiment però per diferents causes volen deslligar-se dels mateixos i als reemprenedors que tenen l’oportunitat d’iniciar una activitat empresarial que ja esta consolidada econòmica i socialment al territori.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.