10Juny2023

Les propostes turístiques del Pallars Jussà per aquest estiu a Ràdio Tremp

Aquest dimarts el programa “El consell respon” de Ràdio Tremp s’ha dedicat a les propostes turístiques de la comarca. Els nous horaris i condicions dels espais visitables al Geoparc, la campanya del Pallars Jussà l’escapada ideal , les activitats de turisme actiu i cultural i les actuacions subvencionades pel FEDER dins l’operació “Valorització del Patrimoni cultural i natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà” han estat els temes de conversa del programa radiofònic..

Ramon Iglesias tècnic de desenvolupament turístic i Marta Palau tècnica de l’oficina de turisme de l’Epicentre han parlat de com encara el sector turístic una temporada diferent a causa d’haver-se d’adaptar a la nova normalitat després de la pandèmia del COVID-19. S’esperen turistes catalans provinents de l’àrea metropolitana que busquen entorns rurals on connectar amb la natura i fugir de massificacions.  A l’entrevista s’han destacat precisament els valors del Pallars Jussà per convertir-se en l’escapada ideal,  una campanya promocional que es pot veure a 2 vagons de la xarxa de ferrocarrils . També s’ha fet èmfasi en el senderisme, que compta amb una xarxa millorada gràcies al cofinançament del FEDER i de la Diputació de Lleida amb actuacions als megàlits de Senterada i en la senyalització del Geoparc Orígens, així com la futura tematització dels senders històrics amb l’adequació del camí a la vila romana de Llorís a Isona.

A més,  s’han detallat les condicions i les novetats per a fer les visites als equipaments turístics  més famosos de la comarca  com les Botigues Museu de Salàs, el congost de Mont-rebei,  el telefèric de la Vall Fosca, o el Castell de Mur.

L’entrevista s’ha tancat amb les activitats que es realitzaran aquest estiu. Tot i les nombroses cancel·lacions d’esdeveniments, el festival de Senderisme de la Vall Fosca, i  el Mostremp es mantenen. Pel que fa al festival del romànic i castells de frontera que organitza el Consell comarcal,  en aquesta setzena edició es reinventa i es farà online. Tot i ser un estiu diferent, amb la nova normalitat també es podrà gaudir de nombroses propostes per redescobrir el Pallars Jussà durant les vacances. 

Enllaç al programa de ràdio: https://www.mixcloud.com/radiotremp/r%C3%A0dio-tremp-el-consell-respon-turisme-covid-19-30062020/

Enllàç als horaris dels equipaments: https://www.pallarsjussa.net/sites/default/files/quadre-horaris-equipaments-pjussa-geoparc_3.pdf

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.