10Juny2023

Premis a l’emprenedoria i el cooperativisme per a l’alumnat del Pallars Jussà

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, els centres de secundària dels Pallars i el Serveis Educatius han atorgat dos premis a l’emprenedoria i un al millor treball de recerca sobre l’economia social i el cooperativisme.
El premi a l’emprenedoria s’engloba dins el concurs de fotografia digital per Instagram en el marc del projecte “Pallars, Educar i Emprendre”, des del qual es fomenta l’esperit emprenedor així com diferents actituds associades al treball cooperatiu. Dues fotografies de Miquel Casas del col·legi Maria Immaculada i Penda Sanneh de l’Institut de Tremp, que representen la responsabilitat, la superació de reptes, la creativitat i sobretot la iniciativa n’han estat les guanyadores.

Paral·lelament, també s’ha atorgat el premi al millor treball recerca de batxillerat  d’economia social a l’Alt Pirineu i Aran  a la Núria Santos de l’Institut de Tremp, que ha realitzat un estudi comparatiu entre dues empreses del mateix sector però amb diferent estructura organitzativa -  concretament una S.A i una empresa del món cooperatiu- per tal d’analitzar-ne el seu funcionament, estructura, valors, entre altres.

Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal, ha comentat que és un orgull  comptar amb talent jove al territori amb ganes d’incentivar projectes en el camp de l’economia social i solidària en un futur i alhora promoure els valors d’aquestes empreses en l’àmbit educatiu.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.