05Juny2023

Jornada de treball dels tècnics de promoció econòmica de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà

El CEI PallarsJussà i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida , han organitzat aquest passat dimarts 3 de març una jornada de treball dels tècnics locals i comarcals de les dues comarques que d’una manera o altra desenvolupen accions de dinamització econòmica al territori.
Tecnics del CEI (Centre d’empreses innovadores) Programa Catalunya Emprèn, Programa Set Comarques, Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, Pallarsactiu, Grup LEADER Pirineus i de diferents ajuntaments, han participat en una trobada o a través de dinàmiques de grup s’han posar de manifest els diferents projectes que s’estant portant a terme i altres que es preveu implementar en un futur inmediat.

S’han identificat aquelles necessitats que el territori i els tècnics tenen per treballar amb èxit projectes que valoritzin el terrotori, fomentin la creació d’empreses i l’ocupació i facin cereixer l’economia i el manteniment de la població al territori.
El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació, es una eina de suport fonamental perque els tècnics situats al territori tinguin eines i recursos que facilitin el desenvolupament de projectes de foment de l’economia i la creació d’ocupació.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.