05Juny2023

Nova edició dels Dijous Emprenedors 2020 EMPREN, ACCELERA, INNOVA

El proper dijous 12 de març comença una nova edició dels DIJOUS EMPRENEDORS.
Durant tres dijous; 12, 19 de març i 2 d’abril, amb el Jordi Puigdellivol, creador del mètode SCOPE en creació de models de negoci, totes aquelles persones amb una idea de negoci i les empreses que vulguin créixer i innovar en el seu model de negoci, poden assistir de manera totalment gratuïta a un itinerari formatiu complert, que compren tres fases.

  • 12 de març: Emprèn treballant el model de negoci amb l’SCOPE. Com ordenar la idea de negoci, millorar el model de negoci i prendre millors decisions.
  • 19 de març: Accelera el teu projecte emprtenedor aplicant Lean Starup i Desing Thinking, Com emprendre de forma més àgil, menys costosa, amb menys riscos i amb molt més potencial d’innovació.
  • 2 d’abril; Innova el model de negoci amb l’SCOPE; com aprendre a innovar en el model de negoci per millorar resultats i guanyar competitivitat i resiliència.

Dates 12,19 de març i 2 d’abril

Lloc: Epicentre, Passeig del Vall, 13 de Tremp

Horari; de 16.30h a 19.30 h

UNSCRIPCIONS:   Telf: 973 650 187 Josep M Tarrat; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us hi esperem!!!

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.