05Juny2023

Mur es prepara per a la commemoració del centenari de l’arrencament de les pintures

Es representarà l’obra teatral “Mur, guspira del MNAC” amb el grup Els Comediants, que comptarà amb un desplegament en el que intervindran un total de 33 professionals.

La companyia de teatre els Comediants i representants de l’Ajuntament de Castell de Mur i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, continuen els treballs de preparació de l’espectacle “Mur, guspira del MNAC” que es representarà en commemoració del centenari de l’arrencament de les pintures el proper propers 1 i 2 de maig al Castell de Mur.

L’espectador podrà viure una mostra itinerant i participativa en un viatge al passat  on s’expliquen els fets ocorreguts l’any 1919,  que a més, comptarà amb tres escenografies diferents,  música en directe i la col·laboració d’actors i actrius locals que  intervindran voluntàriament en el projecte.

Així doncs, s’estan realitzant els treballs sobre el terreny per definir les localitzacions i establir els requeriments tècnics d’aquest espectacle que   segons ha indicat el president del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol, “està tenint molt bona acollida, el feedback és positiu i la venda d’entrades s’està portant amb bon ritme “.  

Les entrades a l’espectacle es poden adquirir via online entrant a l’adreça web “https://www.pallarsjussa.net/ca/AnyMur”.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.