05Juny2023

El Pla Comarcal JussàEducació fa 18 anys

Els alumnes dels 17 centres educatius del Pallars Jussà podran triar entre més de 170 d'activitats gràcies a la implicació de 40 institucions i organitzacions. El 18è Pla Comarcal JussàEducació s’ha presentat a l’Epicentre, el centre de visitants del Geoparc. Escola, aprenentatge i territori es vinculen amb aquesta eina didàctica de suport als centres educatius i a l’alumnat de la comarca. El pla ha evolucionat i crescut des de l'any 2002 quan comptava amb una oferta de 12 dotze activitats que volien donar a conèixer el patrimoni cultural i natural de la comarca entre l'alumnat dels centres educatius

Les 170 activitats actuals promogudes pel Servei Educatiu dels Pallars, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Servei de Català del Pallars Jussà, són fruit d’un esforç conjunt realitzat entre Ajuntaments, institucions públiques, organitzacions i entitats.

L’acte ha tingut una quarantena d’assistents que han pogut gaudir de la conferència: Mur i la pintura romànica des del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), a càrrec de Gemma Ylla-Català i Esther Fuertes, del MNAC.

Des de l’Epicentre es dóna suport a l’Entorn d’Aprenentatge de Tremp (EDA) amb la participació de la tècnica de comunicació de l’operació FEDER  “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà”

Aquest curs destaquen novetats en l’àmbit de les matemàtiques, les ciències i la tecnologia amb propostes com la participació en la Mobile Week Catalunya o  MathPallars entre d’altres. També es manté  l’oferta d'activitats de coneixement de la comarca a través de visites a  museus, equipaments  i conjunts arquitectònics.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.