10Juny2023

Impulsen un programa de col·laboració entre entitats de salut i atenció social per atendre les persones amb necessitats complexes del Pallars Jussà

 L’Institut Català de la Salut, Gestió de Serveis Sanitaris, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Consorci de Salut i Atenció Social de Catalunya han firmat avui el conveni per iniciar la prova pilot, amb una durada d’un any.

El Pallars Jussà compta des d’avui amb un nou sistema coordinat d’atenció a les persones amb necessitats complexes, basada en les necessitats socials i sanitàries de les persones ateses. Per fer-ho possible, diverses entitats de la salut i de l’atenció social han signat avui al Consell Comarcal del Pallars Jussà un conveni de col·laboració que desenvoluparà una prova pilot que tindrà una durada d’un any. Concretament, han signat el conveni el Consorci de Salut i Atenció Social de Catalunya (CSC), l’Institut Català de la Salut, Gestió de Serveis Sanitaris i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Amb el conveni es desenvoluparà un sistema coordinat per atendre les persones amb necessitats complexes a través dels centres d’atenció primària, l’Hospital Comarcal del Pallars i els serveis socials. El desenvolupament d’aquesta prova pilot inclou l’assessoria i guia per a la implementació territorial per part del CSC, la formació als participants, sessions d’intercanvi d’informació entre els diversos actors de l’àmbit sanitari i social a fi de millorar el procés d’integració de la persona i l’anàlisi de dades a fi de millorar el servei.

Al marge de les reunions amb l’equip de treball, es crearà una comissió de seguiment i avaluació del programa.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.