05Juny2023

Una quarantena de voluntaris s’encarregaran del gran recapte de tardor al Pallars Jussà

 La campanya del banc dels aliments arrenca amb èxit a 5 supermercats de Tremp.

Una quarantena de voluntaris de les entitats socials APROP, Reintegra, AlbaJussà i alumnes i professors/es del Col·legi Ma. Immaculada i de l’institut de Tremp participen un any més en la tradicional campanya del Gran Recapte de tardor al Pallars Jussà, que té com a objectiu principal recollir i subministrar productes bàsics per abastir el banc d’aliments de Tremp que assisteix a més de 90 famílies de la comarca.

L’organització destaca l’increment del nombre de voluntaris/es que participen en aquesta acció i la posterior classificació dels aliments, però també posen en valor l’augment de la sensibilització pel que fa activitats voluntàries durant tot l’any, gràcies entre altres coses, a la creació d’un punt de voluntariat per part del Consell Comarcal del Pallars Jussà, on es poden trobar les diferents entitats que treballen accions socials.

La jornada ha començat amb la concentració de les persones voluntàries a la seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà on el president, Josep M. Mullol ha els ha agraït la implicació i l’esperit social. Segons Mullol la gran quantitat de persones voluntàries que avui han acudit a la crida posa de manifest que som una comarca solidària com ho demostrem també les xifres de material recollit en les darreres 10 edicions.

Oli, llet i conserves, són els aliments que prioritàriament cal recollir enguany segons ha indicat l’organització, que es podran aportar entre avui i tot el dia de demà en els 5 supermercats de la localitat que fan de punt de recollida. Els organitzadors s’han mostrat molt optimistes amb com es presenta la campanya i  esperen arribar a les 8 tones d’aliments, superant així la quantitat recaptada en l’edició anterior.

Els veïns de la Pobla de Segur que vulguin contribuir a la campanya  també ho podran fer gràcies a la tasca dels voluntaris de Càritas.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.