05Juny2023

El Pallars Jussà aposta per donar una oportunitat laboral a 16 joves qualificats

16 joves formats en graus universitaris i cicles formatius han començat aquests dies a treballar al Consell Comarcal del Pallars Jussà i a diferents ajuntaments de la comarca, en la quarta edició del programa “Joves en pràctiques, impulsat pel SOC en el marc de la Garantia Juvenil.

Sis d’aquests joves s’han incorporat a diferents departaments del Consell Comarcal del Pallars Jussà, entitat pionera en aquest programa a la comarca, que en les darreres 4 edicions ha assessorat i incentivat diferents ajuntaments a apostar per aquesta iniciativa. 

El Consell ha donat la benvinguda als 6 joves del programa que s’incorporaran a les àrees de turisme, protecció civil i medi ambient, serveis socials, joventut, arxiu, entre altres.

 El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, ha felicitat als i les joves i els ha encoratjat a aprofitar aquesta oportunitat que se’ls brinda. Mullol ha explicat que aquest programa ha ajudat a molts joves a arrelar-se al territori, amb el benefici que això suposa per una comarca com el Pallars Jussà amb un alt nivell d’envelliment.

Els 10 joves restants contractats enguany treballaran durant 6 mesos als ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Castell de Mur, Conca de Dalt, Isona i Conca Dellà, Talarn, Salàs de Pallars, la Torre de Capdella i Sant Esteve de la Sarga on obtindran experiència laboral en l’àmbit professional que han estudiat.

En les quatre edicions del programa “Joves en pràctiques” al Pallars Jussà, inclosa la present, se n’han beneficiat un total de 64 joves, d’aquests alguns han mantingut el seu lloc de treball més enllà del programa i a altres els ha obert les portes a un lloc de treball dins la comarca.

Aquest programa, que compta amb el suport i acompanyament de l’Oficina de de Treball dels Pallars, està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu i té com a objectiu millorar l’entrada al mercat laboral dels joves amb formació i així facilitar-ne la seva ocupabilitat en un futur.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.