02Desembre2021

Exposició: "Simone de Beauvoir, feminista i escriptora"

 

Exposicio: Simone de Beauvoir, feminista i escriptora

Del 15 de febrer fins el 22 de març podeu visitar, al Museu Comarcal de Ciències Naturals de Tremp, l’exposició Simone de Beauvoir, Feminista i Escriptora produïda per commemorar el centenari del naixement de l’escriptora i lluitadora feminista francesa.

L’exposició, cedida per l’Institut Català de les Dones, proposa un trajecte per la vida i l’obra de Simone de Beauvoir, filòsofa i escriptora, una dona que amb el seu enfrontament a les convencions dominants del seu temps va provocar debats apassionants que, encara avui, a més de cent anys del seu naixement, generen reflexions i polèmiques.

 

Veure cartell de l'exposició

Simone de Beauvoir ha estat una de les figures més destacades del canvis social i simbòlic protagonitzat per les dones i el feminisme i va ser una de les intel•lectuals més visibles i influents des dels anys 1940 fins a la seva mort, el 1986. Es va convertir en un model de conducta, o millor, en un antimodel respecte als paràmetres tradicionals, per a moltíssimes dones. Les seves eleccions vitals es van reflectir en la seva escriptura íntima.

La mostra estarà oberta al públic de dilluns a divendres, de 11 a 13 h i de 18 a 20 h. Dimecres tarda tancat. Dissabtes de 18 a 20:30 h i diumenges i festius de 12 a 14 h.

Compartir contingut
Copyright © 2021 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.